Arcon ütötte, leköpte, majd 2.500 forintot zsákmányolt

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinek a letartóztatását, aki szombaton éjjel rabolt ki Szegeden egy másik férfit – közölte honlapján az ügyészség.

A gyanú szerint a gyanúsított már hosszabb idő óta félelemben tartotta az egyébként gondnokság alá helyezett sértettet. Múlt hét szombaton, éjjel 10 óra körüli időben a gyanúsított és a sértett összetalálkoztak Szegeden az egyik útkereszteződésben, ahol a férfi belekötött a sértettbe, többször arcon ütötte, leköpte, majd elővett egy kést és megfenyegette azzal, hogy ha nem hagyja el Szegedet, akkor felvágja a hasát. Ezt követően a gyanúsított több alkalommal megrángatta, tovább fenyegette a sértettet, majd megkérdezte, hogy mennyi pénz van nála. Miután a sértett közölte, hogy 2.500.-Ft-ja van, annak átadására kényszerítette a nála levő késsel.

A felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye okán tett indítványt a letartóztatás 1 hónapra történő elrendelésére, figyelemmel arra is, hogy a gyanúsított többszörös és különös visszaeső, ellene több büntetőeljárás van folyamatban hasonló jellegű bűncselekmények, valamint a sértett sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink