Esztergomban is teljes az ellenzéki összefogás

Hétfőn bemutatkozott a Cserép János független esztergomi polgármesterjelölt és csapata. Cserép mögé beállt az összes ellenzéki párt (DK, Momentum, MSZP–P, Jobbik, LMP), és országos szervezetek (Mindenki Magyarországa Mozgalom, Európai Baloldal) is támogatják.

Az összefogó ellenzéki pártok és szervezetek egyértelművé tették, hogy a lakosokkal közösen fogják elkészíteni a polgármesterjelölt és a képviselő-jelöltek programját, mert egy olyan tervre van szükség Esztergomban, ami a helyiek problémáival foglalkozik és kínál rá megoldást, áll a szervezet közleményében.

Cserép János esztergomi születésű és ott is élő, négygyermekes családapa, egyébként informatikai vállalkozó, a Szeretgom.hu helyi oldal alapítója, civil aktivista. Lassan tíz éve azért dolgozik, hogy fényt derítsen a várost érintő visszaélésekre, korrupciós ügyekre, a város problémáira, és lehetőséget adjon arra, hogy az emberek hallathassák a hangjukat, elmondhassák a véleményüket – írja az indulását bejelentő ellenzéki sajtóközlemény.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »