Kübekházi rendőr New Yorkban

Gyuris Tamás a Kószó Ildikó (5. dan) és Sensei Polák László (4.dan) mesterek vezette szegedi Tadashii Kyokushin Karate dojo csapat tagjaként vett részt június 22-én, New York Cityben megrendezett All American Open nyílt kyokushin karate bajnokságon – közölte a Kübekháza Hírszolgálat.

Gyuris Tamás 13 éve körzeti megbízottja Kübekházának. A 39 éves zászlós nem csak a rábízott munkájában jeleskedik, hanem régóta űzött sportjában is. Tamás élete során több nemzetközi versenyen is részt vett már, az Egyesült Államokban sem elsőként járt.

Senior kategóriában, full kontakt küzdelemben, nehéz súlyban versenyzett. A versenyen komoly ellenfeleket kapott, óriási küzdelem során egy 2 danos lengyel mester állította meg. Bírói döntés alapjan a lengyel jutott tovább, Tamásnak a megtisztelő 3. helyet sikerült megszereznie.

A kübekházi önkormányzat még a télen döntött arról, hogy támogatja a versenyre való kijutását. Ehhez csatlakozott Tiszasziget képviselő-testülete is – ahol Gyuris szintén lát el rendőri szolgálatot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »