Kübekháza új fogorvosa európai színvonalú rendelőben kezdte meg munkáját

Kedden délelőtt, családias ünnepség keretében, szépszámú résztvevő előtt adták át praxismegbízó levelét Dr. Udvardi Klaudia Hédinek, Kübekháza mától hivatalos új fogorvosának – közölte a Kübekháza Hírszolgálat.

Mihókné Novodonszki Ildikó, önkormányzat képviselő, az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke kiemelte, hogy a falu lakói már nagyon várták azt a napot, amikor újra fogorvosuk lehet. A képviselő visszaemlékezett arra, hogy több mint egy éven át, minden követ megmozgatva kereste, kutatta az önkormányzat a megfelelő fogorvost. Már-már újsághirdetés feladásán gondolkoztak, amikor összetalálkoztak a doktornővel.

Dr. Molnár Róbert polgármester rövid köszöntőjében azokról az időkről beszélt, amikor saját bőrén tapasztalhatta meg a falu egy fontos szolgáltatás hiányát, körülményességét. Örömének adott viszont hangot, hogy mától nem csak új fogorvos kezdheti meg szolgálatát, hanem az elmúlt hónapokban többmilliós önkormányzati fejlesztésen átesett rendelőt is átadhatnak. A polgármester ezek után maga mutatta be az összegyűlt lakóknak a fiatal fogorvosnőt, aki – mint mondta – gyermekkora óta érzett elhívást a fogorvoslás iránt. Egyenes útja vezetett az egyetemre, ahol 2012-ben végzett, 2018-ban pedig konzerváló fogászatból és protetikából tett szakorvosi vizsgát. Férje nagy segítség a doktornő munkájában.

Dr. Udvardi Klaudia Hédi székfoglalójában megköszönte az irányába megnyílvánuló bizalmat és megköszönte az önkormányzat anyagi áldozatvállalását, amelynek eredményeként mind műszerezettségében, mind informatikai felszereltségében, mind pedig miliőjében egy modern, európai színtű rendelő jöhetett létre.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink