Négy tűzesethez és hat műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat

A hétvége eseményei:

Körbála égett Ruzsán pénteken reggel. A tüzet a ruzsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Délelőtt egy bútorlapokat szállító bolgár kamion akadt el a 4451. számú úton, Csanádpalota közelében. A forgalmi akadályt a makói hivatásos tűzoltó egységek tűzoltó daru segítségével szüntették meg.

Késő délelőtt Algyőn, a 47. számú úton egy nagyméretű fa egyik ága szakadt az út, illetve a híd fölé. Az ágat a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el.

Délben az 5411. számú út mellett gyulladt meg az aljnövényzet. A helyszínre érkező kisteleki hivatásos tűzoltók a helyi önkéntes egységgel közösen rövid idő alatt megfékezték a lángokat.

Kora este egy személygépkocsi motortere égett a fábiánsebestyéni Mátyás király utcában. A tüzet a fábiánsebestyéni önkéntes -, illetve a szentesi hivatásos tűzoltók oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Trágyatároló égett szombaton, a déli órákban a Nagyfai Célgazdaság területén. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók egy erőgép bevonásával oltották el a tüzet.

Vasárnap hajnalban az M5 autópályán, Kistelek közelében egy személygépkocsi kisteherautóval ütközött. Kistelekről és Szegedről hivatásos -, Sándorfalváról önkéntes egységek érkeztek a helyszínre. A járművek utasai nem sérültek meg a balesetben, az egységek az autók áramtalanítását végezték el.

Nem sokkal ezután az 5. számú főúton, Kistelek közelében egy fa dőlt az útra. A kisteleki hivatásos tűzoltók a sándorfalvi önkéntes egységgel közösen távolították el az útról a fát.

Két személygépkocsi ütközött vasárnap reggel Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton. A balesetben két ember könnyű sérüléseket szenvedet, a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették az olajfolyást.

A délelőtti órákban a hódmezővásárhelyi Bajcsy – Zsilinszky utcában egy nagyméretű fa egyik ága szakadt a járdára. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók az ágat láncfűrész segítségével távolították el.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »