Több községben is jelölteket vett nyilvántartásba a Választási Iroda

Az elmúlt napokban képviselő- és polgármesterjelölteket vett nyilvántartásba az NVI honlapja Ambrózfalván, Ferencszálláson, Apátfalván, Székkutason, Nagylakon és Pitvaroson.

Az ambrózfalvi jelöltek sorában új név Farkasné Havrán Ildikó Piroska (vele májusba készítettünk interjút), Nagy-György Lajos – ők a Jobbik színeiben indulnak. Tegnap vették nyilvántartásba a független Köteles István és Pócsi Gyula képviselőjelölteket. Rajtuk kívül Abonyi Imre, Bedecs Vilmos, Kástyák Sándorné és Unk Antalné indul független jelöltként. Fideszes képviselőjelölt Borka Eleonóra, Börcsök Ida és Csirik Erzsébet. Függetlenként indul polgármesternek a Fidesz-közeli makohirado.hu újságírója, Nagy Szabolcs, valamint Dorotovicsné Gulyás Judit. A tizenegy képviselőjelöltből négyen jutnak be a testületbe.

Ferencszálláson a mai nappal jelentették be Dinnyés Norbertné, Drenkovics Szilárd, Fehér András, Fehér Csilla, Keményné Balogh Ágnes, Nagy Simonné és Pálfi Lászlóné független képviselőjelölteket. A polgármesteri székért is függetlenként indulnak: Szutor Lajos és Jani János. Ugyanakkor Jani a Fidesz megyei listáján is szerepel a 13. helyen. Ferencszálláson is négy fős a képviselő-testület.

Apátfalván tegnap és ma is új jelöltekkel bővült a lista. Független képviselőjelöltként indul Antalné Biro Rita, Bálintné Siprikó Zsuzsanna, Czigeldrom-Korom Zoltán, Kovács Józsefné, Langó Imre György, Restás István, Sókiné Kubinyi Éva és Varga Péter. Korábban vették nyilvántartásba Veréb Anettet, Herczegné Jáksó Anitát és négy fideszes jelöltet: Antal Saroltát, Fekete Irént, Kiszely János Pálnét és Nándori Gábort. Polgármesternek függetlenként indul Langó Csaba, Fidesz színekben Szekeres Ferenc. A hat képviselői helyre tizennégyen jelentkeztek.

Székkutason egyelőre nyolc jelentkező van a hat helyre. Fideszes képviselőjelölt Ambrus Éva, Dr. Bakos Attila István, Kapocsi János Lászlóné, Mihály Ferenc, Rostás Péter és Szabó Emese. Függetlenként indul Baté Szilveszter és Forrai Tibor. Polgármesterjelölt még csak egy van, a fideszes Szél István.

Nagylakon még csak képviselőjelölt vannak. A független André László, Gulácsi Krisztina, Hegedűs Gabriella, Kimpán János, Pap Arnold, Pipiczné Prágai Julianna, Takács Vivien és Varga Sándor. A Fidesz színeiben Kelló Róbert, a Munkáspártéban Tóth-Kása Norbert indul. A tesületbe csak négyen juthatnak be.

Pitvaroson nemrég jelentették be a független Hekli Istvánt, Tószegi Gyulát és Tóth Tibort. Indul még Anderkó Attila, Dr. Kasuba Róbert, Orova Tibor és Tóth Ferenc függetlenként. Fideszes jelölt Makó Sándor, Moravszki Gábor és Szabó Attila. A Munkáspárt Zahorecz Jánosnét indítja. Képviselőjelöltként és polgármesterjelöltként is függetlenként indul Szabó Lajos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »