A Hagymatikum lett az ,,Év Regionális Fürdője”

Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással a termalfurdo.hu játékában. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2019-ben is három kategóriában kerestek győztest. A versenyben összesen 153 ezer szavazat érkezett.

Az Év Fürdője a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, Az Év Regionális Fürdője a Hagymatikum, A Helyiek Kedvenc FürdőjeMiskolctapolcai Strandfürdő.

A Miskolctapolcai Strandfürdő korábbi harmadik illetve második helyezései után tudta megszerezni a győzelmet. A Hagymatikum és a harkányi fürdő győzelme a korábbi eredmények tükrében némi meglepetést okozott, mivel bár eddig is az első 10 között szerepeltek, legjobb eredményük egyaránt a tavalyi hatodik hely volt.

A korábbi szavazások során a győztes minden kategóriában magabiztosan nyert, idén azonban mind Az Év Fürdője, mind Az Év Regionális Fürdője kategóriában az utolsó napig kiélezett volt a verseny, a második helyezettek – a korábbi kétszeres győztes Hungarospa Hajdúszoboszló és a kiskunmajsai Jonathermál – kevés szavazattal maradtak le a győzelemről.

További országos eredmények itt láthatóak, megyékre bontva pedig ide kattintva tekinthetőek meg.

A szavazók között wellnesshétvégéket, fürdőbelépőket és akciókamerát sorsoltak ki.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink