? Megalakult a makói képviselő-testület

Szerdán megtartotta alakuló ülését a makói képviselő-testület. A bizottsági helyek és az alpolgármester személye nem volt a napirendi pontok között.

A Helyi Választási Bizottság elnöke, dr. Bartha Attila Viktor ismertette az önkormányzati választás lefolyását és megállapította a végeredményt. Ezt követően átadta a megbízóleveleket, majd a polgármester és a képviselők letették esküjüket.

A makói testület tehát a következőképpen néz ki a következő 5 évben:

Polgármester: Farkas Éva Erzsébet (Fidesz)

Egyéni választókörzeti képviselők: Mágori András (Fidesz), Kovács Sándor (Fidesz), Varga Ferenc (Fidesz), dr. Hadik György (Fidesz), Botlik Anita (Fidesz), Székely Ildikó (Fidesz), Czirbus Gábor (Fidesz), Gáspár Sándor (VKKP).

Kompenzációs listáról: Mucsi Tamás (VKKP), Zeitler Ádám (VKKP), Csermák Szilvia (Fidesz).

Farkas Éva ismertette polgármesteri programját is, erről külön cikkben számolunk be.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább »

A nap idézete

16 éve hunyt el Raksányi Gellért, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hétfőn Makóra jön Magyar Péter

Nem csak Makóra, hanem Csongrádra, Szentesre, Szegedre, Hódmezővásárhelyre és Mindszentre is ellátogat hétfőn a Tisza Párt EP-listavezetője. Magyar Péter a makói könyvtár előtti területen tart fórumot.

Tovább olvasom »