Jobbik: ha kell, Strasbourgig is elmegyünk

Az összes hazai fellebbezési lehetőséget kimerítjük, végigjárjuk az összes fórumot. Ha kell – a korábbi ellenzéki büntetésekhez hasonlóan – Strasbourgig elmegyünk – írta közleményében az ellenzéki párt arra reagálva, hogy több mint 4 millió forintos büntetést szabott ki Kövér László házelnök Jakab Péterre, a Jobbik elnök-frakcióvezetőjére a múlt heti krumpliszsákos akciója miatt.

A Jobbik a büntetéssel kapcsolatban azt közölte: ,,bárkit, aki ki merészeli mondani, hogy a rezsim nyomorban tartja a magyarokat, és egy zsák krumplival megvásárolja őket, annak büntetéssel igyekeznek befogni a száját.”

Az ellenzéki párt szerint ,,a rezsim ma elveszi a pénzünket, holnap a házunkat, a földünket, feltéve, ha hagyjuk. Mi azonban kitartunk az igaz ügyünk mellett, és nem engedjük, hogy fehérorosz sorsra jusson az ország.”

Az összes hazai fellebbezési lehetőséget kimerítjük, végigjárjuk az összes fórumot. Ha kell – a korábbi ellenzéki büntetésekhez hasonlóan – Strasbourgig elmegyünk. Illúzióink persze nincsenek. Ráadásul azzal, hogy igazságot szolgáltatnak, a lökdösődő, „büdös bunkózó” „Döbrögiket” retorzió biztosan nem éri – ahhoz a kormányváltást akarók összefogása és valódi rendszerváltás kell.

– fogalmazott a Jobbik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »