Jobbik: Szájer ereszcsatornán csúszott a mélybe

A Fidesz végérvényesen Európa szégyenévé lett. Orbán már tárgyalhat akármiről, nemcsak uniós vétója, de hamis politikai krédója is hiteltelenné és nevetségessé vált. Szájer Józseffel közösen lehúzták a csatornán – közölte a Jobbik.

Az ellenzéki párt a következőket írta közleményében:

Miközben Szájer József kábítószerrel a táskájában, szinte meztelenül, egy ereszcsatornán menekült egy melegbárban rendezett illegális orgiáról, Kövér elvtárs, a fideszes morál felkent őre, nyugodtan hajtotta álomra a fejét, annak biztos tudatában, hogy 133 „bátor ember” biztosan megszavazza Jakab Péter 4,4 milliós büntetését egy zsák krumpliért, tudniillik „megsértette az országgyűlés tekintélyét.

Szögezzük le: Szájer József nem csupán a Fidesz egyik politikusa, hanem mindeddig a Fidesz egyik legismertebb, legsikeresebb politikusa, Orbán Viktor személyes jóbarátja, bizalmasa, nem mellesleg a gránitszilárdságú Alaptörvényt megszövegező Bizottság elnöke. Ne legyünk álszentek, hiszen politikusi berkekben már régóta keringtek pletykák korábbi, még a mostani tényállásnál is jóval durvább bécsi orgiát lebuktató razziáról, ahol állítólag szintén előkerült Szájer József neve. Mindeddig nem hittünk ezeknek a szóbeszédeknek, de mára már egyáltalán nem tűnnek minden alapot nélkülözőnek ezek az állítások. Hiszen mindannyian jól tudjuk: addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.”

Szájer József, akinek egész élete egy hatalmas színjáték, vasárnap még azt hazudta a magyar választóknak, hogy azért mond le hosszan tartó gondolkodás után, mert egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára. Holott nyilvánvaló, hogy lemondásának az oka, hogy a szintén színjátékot játszó tolvaj Orbán erre a döntésre kényszeríthette, mivel nem akarta, hogy a mostanihoz képest lányregénynek tűnő Borkai-ügy után egy sokkal durvább botrány robbanjon rá a hazugságaival lelepleződő, álkeresztény, álnemzeti kormánypártokra. A hatalomért Soros-ösztöndíjasból és liberális politikusból pragmatikusan Soros-ellenessé és illiberálissá vedlett Szájer mostani lebukása mindenkinek megmutatja, hogy mennyire lett valóban konzervatív a homofób propagandától hangos, a genderezésből ki sem látszó Fidesz. Pont annyira, amennyire nemzeti, keresztény, tisztességes és őszinte. Semennyire!

Ne felejtsük el, hogy Szájer József felesége az a Handó Tünde, aki az Országos Bírósági Hivatal korábbi elnökeként folyamatosan a független magyar igazságszolgáltatás lebontásán fáradozott, ma pedig Orbán jutalmaként Magyarország Alkotmánybíróságának bírája.

Azok után, hogy Szájer József – a hazug fideszes, Európa-ellenes és sorosozó – propagandával mennyi kárt okozott a hazánknak és a magyar népnek, nincs bennünk semmilyen részvét. Orbán bizalmasa meglakolt a hazugságaiért, ahogyan főnöke is meg fog lakolni a tolvajlásáért. Ma Szájer József kétarcúsága, holnap Orbán tolvajlása lát majd napvilágot! Hogy is szól a régi mondás? Fejétől bűzlik a hal!

Nincs két Fidesz: egyetlen hazug, korrupt, tolvaj, bűnözőkből álló Fidesz van. Akiknek ezúton is üzenjük, hogy mindenkit el fog érni az igazság pillanata!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink