Nem tudni, hová tűnt Müller Cecília

Az országos tiszti főorvos december 8-án jelent meg utoljára az operatív törzs sajtótájékoztatóján. A Nemzeti Népegészségügyi Központ nem árulja el, hol van.

December 9-én, múlt héten szerdán már Galgóczy Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) osztályvezetője állt a kamerák elé.

A Telex szerette volna megtudni, miért marad távol a szakember, de sem a törzs sajtóközpontja, sem a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) sajtóosztálya nem adott választ.

A napi tájékoztatókon sem hangzott el, hol van Müller Cecília.

A portál megjegyezte, hogy a lakossági kérdések számára fenntartott koronavirus@1818.hu címre írva sem lehet megtudni, hogy Müller esetleg szabadságra ment-e: az információ személyes jellege miatt ilyesmiről nem adhatnak felvilágosítást.

A hivatalos válaszban ugyanakkor hangsúlyozták, hogy távolléte nem befolyásolja az emberek tájékoztatását, „mivel Müller Cecília előadásában is ugyanazok az információk hangozhatnának csak el, legfeljebb az előadásmódja lenne más”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »