Néhány órán belül elfogták a szegedi gépkocsifeltörőt

A szegedi rendőrök néhány órán belül elfogtak egy helybeli férfit, aki feltört egy parkoló autót a városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint az 50 éves férfi 2021. április 19-én délben a külvárosban kerékpározott, eközben figyelt fel a lezárt gépkocsi első ülésén hagyott női táskára. Körbenézett, amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, betörte a jármű ablakát, és kivette a táskát. A közelben lévő sértett hallotta a történteket, ezért nyomban az autójához sietett, de a gyanúsított addigra már eltekert. Távolabb érve a feltételezett elkövető átkutatta a zsákmányát, abból kivett harmincezer forintot, a többit elhajította. Ezalatt a tulajdonos bejelentést tett a rendőrségre a 112-es központi segélyhívó számon.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, ennek eredményeként három órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink