Lezárt nyomozás: hárman verték ismerősüket Apátfalván

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két férfival és egy nővel szemben, akik bántalmazták ismerősüket Apátfalván. Eljárás indult ellenük.

A megalapozott gyanú szerint a sértett 2020. augusztus 9-én este a községben sétált, amikor az egyik gyanúsított gépjárművel elhaladt mellette. A 21 éves férfi autójával megállt, majd egy korábbi sérelem miatt vitázni kezdtek, amelybe bekapcsolódtak a gyanúsított szülei is. A konfliktus tettlegességig fajult. A rendőrségen ezt követően a sértett tett feljelentést. A járőrök a 21, 40, valamint 43 éves feltételezett elkövetőket elfogták és a Makói Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, ellenük garázdaság bűntette, a két férfival szemben könnyű testi sértés vétsége megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink