Egy szolgálatban két körözött autót fogtak meg

A magyar rendőrök egy szolgálat alatt, két körözött személygépkocsit foglaltak le a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen.

Az átkelőn 2021. június 23-án 22 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy német honosságú, Volkswagen 7HC kombi típusú személygépkocsi. A gépjárművet egy román állampolgárságú nő vezette. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a német hatóságok keresik. 

A rendőrök továbbá – nem kevesebb, mint nyolc óra alatt – a körözési rendszer adatai alapján lefoglaltak egy olasz honosságú, mintegy egymillió forint értékű Ford Focus típusú személygépkocsit is. A gépjármű román állampolgárságú vezetője 2021. június 24-én a kora reggeli órákban jelentkezett kilépésre az autópálya-határátkelőn. 

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a négy millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink