? Így lépkedett az SMA-s Zente a karácsonyfához

„Köszönöm, hogy az idén is szurkoltatok nekem. Boldog karácsonyt!” – mondja a videóban az SMA-val küzdő Zente. A kisfiú állapota szemmel láthatóan javul.

,,Ma megérkezett a Jézuska is a délutáni alvás után. Bár idén is szigorú akartam lenni ajándékok téren, mégis mire a család és a barátok angyalkái megérkeztek ismét több lett a kelleténél” – írta szenteste a Facebookon Zente édesanyja.

Több videót is megosztott, az egyiken az látszódik, hogy az SMA-val küzdő kisfiú, – ha egy kis segítséggel is, – de feláll az apró kerekesszékéből és a feldíszített karácsonyfához lépked, majd gyermeki örömmel csodálkozik rá az ajándékokra.

„Már itthon is annyira ügyesen közlekedik átkapaszkodva a bútorok között, hogy ez teljesen új szintre emeli az önálló játékot. Ha például az ágyon hagyom és elfutok mondjuk a konyhába, visszatérve rendre nem ott találom már, hanem a szoba különböző pontjain” – írta a hétköznapokról a büszke édesanya.

Annak idején a kisfiúért az egész ország összefogott, mivel az igen ritka betegséget csak egy új és drága gyógyszerrel lehetett kezelni. Végül sikerült összegyűjteni 700 millió forintot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink