Kübekházán ,,áramdíj-felárral” kérik a vendégek segítségét

A megnőtt villanyszámla miatt október 21-től, személyenként bruttó 550 forintos ,,áramdíj-felárat” számolnak fel az á la Carta étkező vendégek után a Kübecker Manufakturban – jelentette be Molnár Róbert.

A polgármester közölte: a manufaktúra is megkapta az első, emelt díjas számlát, ami 150 ezer forintról 480 ezerre nőtt. Ezt a brutális emelést önerőből nem tudják kigazdálkodni, ezért jutottak a fent olvasható elhatározásra. Molnár reményei szerint az így befolyt összegek valamelyeset hozzájárulhatnak a számlák rendezéséhez. Ha a vendégek így elő tudják teremteni a megemelt áramdíjak költségét, akkor a manufaktúrának van esélye a megmenekülésre. Ellenkező esetben kénytelenek lesznek az öt évvel ezelőtt megnyitott, közkedvelt vendéglátóhelyet bezárni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »