đŸ“ș Több szĂĄzezren vettek rĂ©szt Magyar PĂ©ter tĂŒntetĂ©sĂ©n szombaton

Nagyon sokan vonultak fel Budapest utcĂĄin Ă©s gyƱltek össze vĂ©gĂŒl a parlament elƑtt, a Kossuth tĂ©ren a Magyar PĂ©ter ĂĄltal szervezett tĂŒntetĂ©sen, aki maga is beszĂ©det mondott. Magyar ĂŒzent OrbĂĄnnak, RogĂĄnnak Ă©s Poltnak, de GyurcsĂĄnyt sem dĂ­csĂ©rte, sƑt – olvashatĂł a hvg.hu tudĂłsĂ­tĂĄsĂĄban.

Magyar PĂ©ter több szĂĄzezerre becsĂŒlte a mai rendezvĂ©ny rĂ©asztvevƑinek a szĂĄmĂĄt a Kossuth tĂ©ren. Elmondta, Ƒ itt volt 2022. mĂĄrcius 15-Ă©n a BĂ©kemeneten is, de közel sem voltak ennyien, szerinte az egĂ©sz hatalmi elit megrettent az emberek kiĂĄllĂĄsĂĄtĂłl.

A rettegƑ hatalom Ă©s a propaganda milliĂĄrdokat költ lejĂĄratĂł kampĂĄnyokra, nem veszi Ă©szre, hogy ezzel az embereket mĂĄr nem tudja megvezetni, sƑt csak tovĂĄbb erƑsĂ­ti ezt a közössĂ©get

– folytatta Magyar, aki szerint rengetegen vagyunk a magunk erejĂ©bƑl, vagyis hiĂĄba hazudjĂĄk azt, hogy a mozgalmunk csak egy belpesdti mĂ©diahack, ti vagytok a bizonyĂ­tĂ©k, hogy ez nem Ă­gy van, hanem az orszĂĄg minden tĂĄjĂĄrĂłl kiĂĄllunk egy jobb orszĂĄgĂ©rt.

Magyar szerint Polt PĂ©ter tartozik nĂ©hĂĄny vĂĄlasszal a Völner-Schadl ĂŒgyben, Ă©s fel is sorolta azokat a kĂ­nzĂł kĂ©rdĂ©seket, amelyeket Ƒ vetett fel az emlĂ©kezetes, Varga Juditos hangfelvĂ©tel alapjĂĄn. Feltette a kĂ©rdĂ©st: mikor hallgatjĂĄk meg ez ĂŒgyben a kormĂĄnyfƑt. OrbĂĄn ViktortĂłl pedig azt kĂ©rdezte:

igaz-e, hogy a kormĂĄny maga alĂĄ akarja rendelni az ĂŒgyĂ©szsĂ©get, hogy mĂ©g inkĂĄbb kĂ©zi vezĂ©rlĂ©ssel lehessen irĂĄnyĂ­tani a noymozĂĄsokat?

ElmondĂĄs szerint a magyar ember nem alattvalĂł, aki valahogy meg akarja Ășszni a NER-ben, ezĂ©rt ma mĂ©g kĂ©r a nĂ©p, ma mĂ©g ĂĄt lehet ĂĄllni a jĂł oldalra, a magyar emberek oldalĂĄra, de lassan kĂ©sƑ lesz.

Lassan elĂĄrulja majd azt a pĂĄrtot Magyar, amellyel elindul a jĂșnius 9-i EP-vĂĄlasztĂĄsokon, de nemcsak az EurĂłpai Parlamentben lesz munka, hiszen Magyar azzal folytatta: ,,fel kell szabadĂ­tanunk MagyarorszĂĄgot”, a falvakat Ă©s a vĂĄrosokat.

Magyar szerint 20 Ă©ve ,,megĂĄllĂ­tottĂĄk MagyarorszĂĄg ĂłrĂĄjĂĄt„, azĂłta egy dolog vĂĄltozatlan: ,,OrbĂĄn Ă©s GyurcsĂĄny pĂĄrosa”. Szerinte most ideje ĂșjraindĂ­tani MagyarorszĂĄg ĂłrĂĄjĂĄt.

Lejåratås, megalåzås, hiteltelenítés jår ma annak, aki bírålja a hatalmat, és kiåll az érdekeiért, a jogaiért

– folytatta Magyar, aki a sajĂĄt pĂ©ldĂĄjĂĄt is ide sorolta. A jelenlegi hatalom csak a lopott vagyont Ă©s az eddigi hatalmĂĄt fĂ©lti, azt akarja megtartani, miközben Magyar szerint nem tƑle fĂ©lnek igazĂĄn, hanem – fordult a tĂ©ren összegyƱltekhez – ,,tƑletek„.

Azt is Ă­gĂ©rte, hogy jövƑ hĂ©ttƑl 2 hĂłnap alatt bejĂĄrjĂĄk az orszĂĄgot, Ă©s mindenkinek elviszik a valĂłdi vĂĄltozĂĄs, egy Ășj MagyarorszĂĄg remĂ©nyĂ©t.

(Fotó: pillanatkép Magyar Péter videójåból)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzåszólås?

Az e-mail cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk

Legfrissebb hĂ­reink

A nap idézete

113 Ă©ve szĂŒletett Rodolfo, polgĂĄri nevĂ©n GĂĄcs RezsƑ, magyar bƱvĂ©sz, Ă©rdemes Ă©s kivĂĄlĂł mƱvĂ©sz.

Tovåbb »

kapcsolĂłdĂł cikkeink