Leitner Szilárd: A zöld városért és a közösségért – interjú a Lokálpatrióták képviselőjelöltjével

Ahogy a városi politikai színtér felforrósodik az elkövetkező választások előtt, egy új szereplő lép a színpadra az 1-es választókerületben. Leitner Szilárd, a Hagymavárosi Lokálpatrióta Egyesület jelöltje lendületes és friss szemlélettel áll a helyi kérdésekhez, különösen hangsúlyozva a zöldterületek fontosságát és a közösségi élet erősítését.

A Makói Csípősnek Leitner Szilárd kiemelte az ökológiai fenntarthatóság fontosságát, különösen a város zöldterületeinek megőrzésében és fejlesztésében.

,,A zöld város nemcsak esztétikailag vonzó, hanem alapvető fontosságú a lakosság egészsége és jóléte szempontjából is”

– hangsúlyozta a jelölt.

,,Az új fák ültetése a Petőfi Parkba csak egy lépés afelé, hogy élhetőbb és környezettudatosabb várost alakítsunk ki, amelyben mindannyian büszkén élhetünk.”

Az interjú során Leitner Szilárd rámutatott a közösségi élet és a helyi összetartozás fontosságára is.

,,Egy város nem csak épületekből és utcákból áll, hanem az ott élő emberekből és a közösségi kapcsolatokból is”

– hangsúlyozta.

,,Ezért fontos olyan kezdeményezéseket támogatni, amelyek összehozzák az embereket, és erősítik a helyi közösségi életet. A parkok, zöld területek és közösségi rendezvények lehetőséget adnak erre.”

Leitner Szilárd elkötelezett a lakosság iránt és határozottan kiáll az ökológiai fenntarthatóság és a közösségi élet erősítése mellett. A választások előtt álló időszakban azon dolgozik, hogy meggyőzze a választókat arról, ő az a jelölt, aki valóban képes és hajlandó tenni a városukért és a közösségükért.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink