Elektromos rollert és biciklit lopott egy 15 éves fiú Makón

A makói rendőrök pár óra leforgása alatt elfogták azt a fiatalt, aki elektromos rollert és biciklit lopott a városban. Lopás bűntette és vétsége, továbbá jármű önkényes elvétele bűntett miatt indult ellene eljárás.

Bejelentés érkezett a rendőrségre ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 26-án bement egy helyi ingatlan udvarára, majd elvitte a sértett e-rollerét. A rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy 15 éves fiút, akinél még aznap megtalálták az eltűnt közlekedési eszközt, amit visszaadtak jogos tulajdonosának.

A Makói Rendőrkapitányságra előállított gyanúsított emellett két másik bűncselekmény elkövetését is elismerte. Korábban ugyanis jogtalanul használt egy panelház elé letámasztott másik elektromos rollert, amit végül ugyanoda visszavitt, valamint kerékpárt lopott a belvárosból. Utóbbi kétkerekűt az egyenruhások szintén megtalálták.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Botrányosan indult a tanév Szegeden és Szentesen is

A mai nappal elkezdődött a 2024/2025-ös tanév. Az elmúlt években megszokottá vált, hogy az iskolakezdést megelőzően még inkább felszínre kerülnek az oktatási rendszer problémái. Az idei azonban a legbotrányosabb tanévkezdések egyike – állítja az aHang a közleményében.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Sokan adtak vért Makón

Jól sikerült ez a hét Makón, hiszen a vártnál többen jelentkeztek véradásra – számolt be róla a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei szervezetének Véradással foglalkozó oldala.

Tovább olvasom »