A Hagymafesztivál miatt forgalomkorlátozásokkal indul a hét

A Hagymafesztivál miatt (a programokról itt) útlezárásokra és forgalmirend változásokra számíthatunk a héten. Hétfőn már lezárják a Korona előtti parkolót, szerdán pedig a 43-as főút Csipkesor előtti szakaszát.

  • Szeptember 9-17. között lezárják a Korona Konferenciaközpont előtti parkolót.
  • Szeptember 11-én (szerdán) 8 órától teljes útzár lesz a Széchenyi tér Városháza és a régi Városháza közötti szakaszán, mely szeptember 16-án (hétfő) 14 óráig lesz érvényben.
  • A fesztivál nyitó programja a lovas felvonulás, amely 2024. szeptember 13-án (pénteken) 17.30 órakor kezdődik rendőrségi biztosítással. Ennek útvonala: Széchenyi tér 22. (Városháza) – Hunyadi utca – Kálvin utca – Szegedi utca – főtér.
  • Szeptember 13-án (pénteken) 12 órától szeptember 15. (vasárnap) 23 óráig a Deák Ferenc utca könyvtárral szembeni útszakasza egyirányúsítva lesz, ahol a parkolók használatára sem lesz lehetőség. A könyvtár mögötti (Csanád vezér téri) útszakasz parkolásra használható, viszont zsákutca lesz ebben az időszakban.
  • Szeptember 13-án (péntek) 0 órától Megállni és parkolni tilos! lesz érvényben a régi Városháza és a Szegedi utcai körforgalom közötti útszakaszon. Ugyanezen a szakaszon szeptember 14-én (szombat) teljes útlezárás lesz, mely szombat éjfélig lesz érvényben. Ezen a napon a Szegedi utcai körforgalom átjárható lesz a Szent János tér és a Kálvin utca felé, a régi Városháza előtti körforgalom pedig a Posta utca  (Hagymaház ) felől a Csanád Vezér tér felé. A Csanád vezér tér felől érkezők a körforgalomba be tudnak hajtani.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap képe

Vélhetően egy autós/teherautós nekiment a kerítésnek a kórház mögött, így életveszélyes állapot alakult ki a Nagyér csatorna partjánál. A fotót péntek délelőtt készítettük.

Tovább olvasom »