A Rádió 7 egyik tulajdonosa is akciósan bérel lakást a Várnegyedben

24.hu szerint Bayer Zsolt és Palkovics László után Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese is önkormányzati lakást bérel a Várnegyedben. 

A 60 négyzetméteres ingatlanért havonta 39 ezer forintot kell fizetnie és örökbérlettel rendelkezik rá. A lap szerint a trükk ugyanaz, mint Bayer Zsoltnál, a bérlővel lakáscsere-szerződést kötnek.

Rákay a 24.hu kérdéseire terjedelmes választ küldött, felháborodott, például így:

„Az egyetlen, amihez az önhöz hasonló, rendkívül igyekvő, megbízói elvárásait bármi áron, önként is túlteljesítő csinovnyikok értenek: a magyar társadalom erre fogékony rétegének hazugságokkal való, gátlástalan hergelése. Kizárólag ebben jeleskednek önök – csakúgy, mint ideológiai előképeik, éppen száz esztendeje.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

232 éve született Gróf Széchenyi István író, polihisztor, közgazdász, a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, a „legnagyobb magyar”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink