Online előadás a cyberbullying (nem csak) jogi vonatkozásairól

A június 12-i előadást követően június 19-én folytatódik az Európai Unió által támogatott, Erasmus+ pályázat keretén belül a dunaszerdahelyi Futureg Egyesület és a szegedi Alternatíva Egyesület együttműködésében megvalósuló Digit4All projekt.

Ennek részeként ismét egy online előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. A téma ezúttal is a cyberbullying, az előadó Pongó Tamás, a Szegedi Tudományegyetem Állam-, és Jogtudományi Kar Közjogi Intézetének egyetemi adjunktusa lesz, aki korábban hosszú évekig kutatott a témában.

Hétfőn a cyberbullying (nem csak) jogi vonatkozásairól fogja előadását megtartani, ami után kérdezni is lehet Pongó Tamástól. A cyberbullying napjainkban az egyik, a fiatalokra leselkedő legnagyobb veszély. Szokták internetes vagy online zaklatásnak is nevezni, ám a téma ennél jóval összetettebb és mélyebb, erről is hallhatunk tőle.

Az előadás megtekintése ingyenes, online érkezni 17:15-től lehetséges, maga az előadás 17:30-kor kezdődik, magyar nyelven. További információkat és a leírásban a zoom linket itt találhatják.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink