Online előadás lesz hétfőn, Cyberbullying az iskolában címmel

A cyberbullying napjainkban az egyik, a fiatalokra leselkedő legnagyobb veszély. Szokták internetes vagy online zaklatásnak is nevezni, ám a téma ennél jóval összetettebb és mélyebb.

Egy, az Európai Unió által támogatott Erasmus+ projekt keretén belül a dunaszerdahelyi Futureg Egyesület és a szegedi Alternatíva Egyesület szervezésében hallgathatunk meg online előadásokat a témában. Az első ilyen alkalomra és előadásra június 12-én, hétfőn kerül sor, Cyberbullying az iskolában címmel, elsősorban szlovákiai tapasztalatok alapján. Az előadó Bott Domonkos Lívia lesz.

Az előadás megtekintése ingyenes, az online eseménybe belépni 17.15-től lehetséges, maga az előadás 17.30-kor kezdődik, magyar nyelven. További információkat és a zoom linket itt találhatják.

Az ezt követő alkalomra, szintén cyberbullying témában egy héttel később, június 19-én, 17.30-as kezdettel kerül sor, szintén online.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink