📺 11 nap van augusztusig, de még nem tudni, mennyibe kerül majd a tram-train jegyára

Fizetőssé teszik a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő tram-traint. Az időpont már megvolt, ez augusztus elseje, azt viszont még mindig nem tudni, hogy mennyibe kerül majd egy út, és mennyiért utazhatnak vele a szegediek a belvárosi villamosként – számolt be róla az RTL Híradó.

Az ok az, hogy a szerelvényeket üzemeltető MÁV és a szegedi önkormányzat még nem írta alá az erről szóló szerződést. A két fél elképzelései abban mindenképpen egyeznek, hogy a kombinált bérletekből a vasúttársaság és a város is engedményt ad majd az utasoknak. Az önkormányzat szeretné, hogy Szegeden belül az utasok helyi jeggyel és bérlettel is utazhatnának a tram-trainen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Albérlet keresés: Csongrád-Csanád megye kiemelkedik országosan

Az ingatlan.com összesítése szerint pár nappal a felvételi ponthatárok kihirdetése előtt a keresletet nézve a főváros mellett Győr-Moson-Sopron és Csongrád megye emelkedik ki az országos mezőnyből. Budapesten 24 százalékkal a másik két megyében 20 és 8 százalékkal nőtt az ezer kiadó lakásra jutó kereslet idén júliusban.

Tovább olvasom »