18 millió forintos fogás Csanádpalotán

A magyar rendőrök egy belga hatóságok által körözött kisteherautót foglaltak le Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

Egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2022. április 24-én 11 órakor egy 2021-es évjáratú Mercedes-Benz Sprinter típusú román honosságú gépjármű vezetőjeként a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a kisteherautó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a belga hatóságok körözik. 

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 18 millió forint értékű járművet lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »