20 ezer forintra büntették Mucsit, amiért az önkormányzathoz vitte a zöldhulladékot

Mint azt megírtuk, ebben a hónapban a kukásautó nem vitte el a házak elől a fekete zsákban kirakott zöldhulladékot, hiszen július 1-től csak a saját zsákjukban viszik el. Erre reagálva Mucsi Tamás önkormányzati képviselő (DK) a város lakóinak ,,ajándékát” vitte el a hivatal Úri utcai bejáratához. Az önkormányzat ezt egy 20 ezer forintos bírsággal díjazta.

Új szintet lépett a Fidesz gazos Makó programja. A városban mindenhol rothadó zsákok vannak az út mellett, amit nem vittek el – fogalmazott múlt heti sajtótájékoztatóján Mucsi. Elmondása szerint panaszkodnak a lakók, hogy akik közterületet tartanak tisztán, pl. Gerizdesen a platánfák leveleit szedik össze, vagy a város helyett ők vágják a füvet közterületen saját árammal, eszközzel, még ráadásul fizessenek a zsákért.

A lakók egy része fekete zsákokban zöldhulladékot adott át a képviselőnek, hogy vigye el a városházához. Mucsi így is tett, ma reggeli tájékoztatása szerint pedig 20 ezer forintos közigazgatási bírságot kapott emiatt. A bírságot azért kapta, mert megsértette a közösségi együttélés szabályait.

,,Pedig van nekünk ám Zöld Város tanácsnokunk, meg Városüzemeltetési tanácsnokunk, de egyiket se hallottam sivalkodni a kialakult helyzet miatt. Egyszerűen csak lapítanak. […] De ki bünteti meg azokat, akik miatt elöntötte a várost a szemét. Gyanítom, a választók”

– írta bejegyzésében Mucsi Tamás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink