2022-re sem jósolt sok jót Nostradamus

Égi tűzvész, éhezés, atomrobbanás és a mesterséges intelligencia lesz az emberiség osztályrésze 2022-re – Nostradamus szerint.

A csillagász szerint tragédiák egész sora vár az emberiségre. Több olyan katasztrófát is felsorol, ami miatt szenvedés vár ránk: az amerikai dollár összeomlik, az infláció az egekbe emelkedik, az arany, az ezüst, de még a bitcoin is gondot okoz majd – ez lesz az emberiség gazdasági összeomlásának biztos kulcsa.

A csillagász szerint a mesterséges intelligencia olyan erőre jut, ami miatt a robotok és a számítógépek átveszik az irányítást a világon.

Nostradamus szerint a jövő év lesz a népvándorlások időszaka, a fegyveres konfliktusok a csúcs érhetnek, a világot pedig eluralhatja az éhínség.

A csillagász-asztrológus jóslatai szerint 2022-ben égen és földön is pusztítja majd az emberiséget valamilyen csapás. Állítása szerint hajmeresztő károkat okoznak a Földre zúduló meteorit- és aszteroidazáporok, továbbá szökőárak és földrengések is fenyegetik a világunkat.

Nostradamus szerint atombomba is robban majd, ami szökőárakat, földrengéseket eredményez.

Fontos megjegyezni, hogy bár akad jó pár olyan nostradamusi jóslat, ami megvalósult, a csillagász szavai nem tévedésektől mentesek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Több ezren tüntettek a pedagógusok mellett és az oktatásért

Tüntetést szervezett több pedagógusszervezet szombat délután öt órára a Klebelsberg Központ Bajcsy-Zsilinszky úti épülete elé. A november 30-i elbocsájtások ellen tiltakoznak: három budapesti gimnáziumból nyolc tanárt rúgtak ki azonnali hatállyal. A szervezők szerint több ezren lehettek az eseményen – írja az Euronews.

Tovább »

A földhivatalokban is szünetel majd az ügyintézés

A legtöbb állami ügyfélszolgálathoz hasonlóan az ingatlanügyi hatóságoknál is szünetel december 22. és január 9. között az ügyintézés. Az ez idő alatt beérkezett kérelmeket a földhivatalok január 9-én dolgozzák fel, ezért az ügyfélszolgálatok legkorábban január 10-én nyitnak ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Döntöttek, 7,5 milliárd eurót zárolnának, 5,8 milliárdot engednének Magyarországnak

Az Európai Bizottság támogatja a koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítást segítő uniós források lehívását lehetővé tevő magyar terv elfogadását, ami 5,8 milliárd euró (mintegy 2300 milliárd forint) vissza nem térítendő támogatás felhasználását teszi lehetővé Magyarország számára – adta hírül az MTI. Ehhez azonban szigorú kondíciók társulnak.

Tovább olvasom »