2022-re sem jósolt sok jót Nostradamus

Égi tűzvész, éhezés, atomrobbanás és a mesterséges intelligencia lesz az emberiség osztályrésze 2022-re – Nostradamus szerint.

A csillagász szerint tragédiák egész sora vár az emberiségre. Több olyan katasztrófát is felsorol, ami miatt szenvedés vár ránk: az amerikai dollár összeomlik, az infláció az egekbe emelkedik, az arany, az ezüst, de még a bitcoin is gondot okoz majd – ez lesz az emberiség gazdasági összeomlásának biztos kulcsa.

A csillagász szerint a mesterséges intelligencia olyan erőre jut, ami miatt a robotok és a számítógépek átveszik az irányítást a világon.

Nostradamus szerint a jövő év lesz a népvándorlások időszaka, a fegyveres konfliktusok a csúcs érhetnek, a világot pedig eluralhatja az éhínség.

A csillagász-asztrológus jóslatai szerint 2022-ben égen és földön is pusztítja majd az emberiséget valamilyen csapás. Állítása szerint hajmeresztő károkat okoznak a Földre zúduló meteorit- és aszteroidazáporok, továbbá szökőárak és földrengések is fenyegetik a világunkat.

Nostradamus szerint atombomba is robban majd, ami szökőárakat, földrengéseket eredményez.

Fontos megjegyezni, hogy bár akad jó pár olyan nostradamusi jóslat, ami megvalósult, a csillagász szavai nem tévedésektől mentesek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink