3 milliárdos beruházást jelentett be a Váll-Ker, Farkas Éva pedig nincs ott

Újabb nagy összegű beruházás indul a makói cégnél, itt volt a térség országgyűlési képviselője is, a polgármester pedig nem képviselte a várost.

50%-os kormányzati támogatásából épít új gyártócsarnokot a Váll-Ker Kft. Az építkezés elkezdődött, a végeredmény egy 5.300 négyzetméteres csarnok lesz. Beüzemelnek három új lézervágó gépet, négy új hegesztőrobotot, egy teljesen új automatizált festőcsarnokot alakítanak ki és az anyagmozgatást is robotokkal oldanák meg.

2020 nyarán kormányzati és uniós támogatással, 660 millió forintból két gyártócsarnokot adott át a cég. Akkor Makón volt az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője, Palkovics László is. Az átadáson Farkas Éva Erzsébet nem képviselte a várost, mint ahogy most, a mai bejelentésnél sem volt jelen.

A szabadságának ütemezése szerint ma munkanapja volt a polgármesternek.

(Fotó: Váll-Ker Kft. Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

49 éve született Elek Ferenc Jászai Mari-díjas magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.

Tovább »

Madármegfigyelő túra lesz holnap Apátfalvánál

Júniusban, a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi tájegységén szervezünk túrákat, előadásokat. A térségben Apátfalvánál lesz madármegfigyelő túra holnap reggel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Rendvédelmi napot rendeztek a Kálvin Téri Református Általános Iskolában

A diákok és pedagógusok kedden először történelmi utazást tehettek a „Petőfi 200” Emlékév alkalmából az 1848/49-es szabadságharc Szegedi 3. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület jóvoltából, majd a hódmezővásárhelyi Kinizsi Pál 30. páncélozott Gyalogdandár Helyőrség Támogató Parancsnokság Komendáns Szakaszdíszelgő csoportjának fegyveres alaki bemutatóját tekinthették meg.

Tovább olvasom »