3 milliárdos beruházást jelentett be a Váll-Ker, Farkas Éva pedig nincs ott

Újabb nagy összegű beruházás indul a makói cégnél, itt volt a térség országgyűlési képviselője is, a polgármester pedig nem képviselte a várost.

50%-os kormányzati támogatásából épít új gyártócsarnokot a Váll-Ker Kft. Az építkezés elkezdődött, a végeredmény egy 5.300 négyzetméteres csarnok lesz. Beüzemelnek három új lézervágó gépet, négy új hegesztőrobotot, egy teljesen új automatizált festőcsarnokot alakítanak ki és az anyagmozgatást is robotokkal oldanák meg.

2020 nyarán kormányzati és uniós támogatással, 660 millió forintból két gyártócsarnokot adott át a cég. Akkor Makón volt az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője, Palkovics László is. Az átadáson Farkas Éva Erzsébet nem képviselte a várost, mint ahogy most, a mai bejelentésnél sem volt jelen.

A szabadságának ütemezése szerint ma munkanapja volt a polgármesternek.

(Fotó: Váll-Ker Kft. Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

62 éve született Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »