📺 37 millió forint értékű kábítószerrel érkezett Röszkére

A pénzügyőrök egy osztrák autót ellenőriztek Röszkén. A bolgár sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a nyilatkozatot elfogadták, de kockázatelemzés alapján tételes vizsgálat mellett döntöttek. A pénzügyőrök a pótkerék kipakolása után, a műanyag gyári borítás alatt és a küszöböknél átalakítás nyomaira bukkantak. A rejtekhelyekről 33 vákuumfóliázott csomagban, csaknem 15 kilogramm növényi törmelék került elő, amire a marihuána-teszt pozitívan reagált.

A több mint 37 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot és a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Perneki László lett Csanádpalota polgármestere

A valasztas.hu-n nincs fent az eredmény este háromnegyed 10-kor, azonban Nyergesné Kovács Erzsébet, korábbi csanádpalotai polgármester tudni véli, hogy Perneki Laszló 1026, Dr. Debreczeni István 374 szavazatot kapott.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Varga Ferenc: a hangsúlyt szeretném a parlament falain kívülre helyezni

Én inkább a parlamenten kívüli munkára koncentrálnék a jövőben, de természetesen megtartva azt a minimumot, ami a Ház falain belül szükséges. Tehát be fogok járni a bizottsági ülésekre is, és be fogok járni a parlamenti ülésekre is. De a hangsúlyt szeretném a parlament falain kívülre helyezni – fogalmazott az Alfahírnek Varga Ferenc, a Jobbik roma politikusa.

Tovább olvasom »