5 ezer fővel, FFP2-es maszkokban és gyorstesztek után tartottak koncertet Barcelonában

A barcelonai zenerajongók szombat este egy teltházas rockkoncerten ölelhették át egymást, táncolhattak és énekelhettek együtt gyorstesztelést követően, FFP2-es maszkban – írja a Reuters.

A Love of Lesbian nevű spanyol indie együttes koncertjén 5.000 rajongó vett részt a Palau Sant Jordi arénában. A kormány által jóváhagyott koncert tesztként szolgált arra, hogy a hasonló események újra elindulhatnak-e.

A koncert előtti PCR-teszteket három barcelonai helyszínen 80 nővér végezte. Délig 2400 tesztet követően három fő eredménye lett pozitív. Ők nem vehettek részt a koncerten, de a jegy árát visszakapták. 

A résztvevők 10-15 perc alatt megkapták az antigénteszt eredményeit telefonjukra egy alkalmazás segítségével. A tesztet és a maszkot tartalmazta a jegyár.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc az egészségügyi ellátásra, a pedagógus bérekre és a dizájnerdrogok veszélyeire hívta fel a figyelmet

A jobbikos Varga Ferenc a költségvetési vitában utalt a Csongrád-Csanád választókerületére, ahol mint fogalmazott, egyre égetőbb gond az egészségügyi ellátás. Felidézte, hogy a mintegy 120 ezer ember ellátását érintő szentesi Bugyi István kórház műtőtömbjének megépítése 2013 óta húzódik. Az új épületben kapna helyet az intenzív osztály, a traumatológia, az urológia, valamint a füll-orr-gégészet.

Tovább olvasom »