62,8 millió forintos önerős közvilágítás-fejlesztés indult Csanádpalotán

Közel másfél éves komoly, átgondolt előkészítő és tervezőmunka eredményeként, a lakossági igények figyelembevételével, saját forrásból 62,8 millió forint értékben korszerűsítjük a teljes közvilágítást városunkban – adta hírül Dr. Debreczeni István polgármester.

A kivitelezés április 28-án kezdődött meg, elsők között a Szent István utcai körforgalom, az Ady, a Sirály, a Fészek és a Táncsics utcában.

Csanádpalotán új LED lámpatestre cserélik az összes elavultat, valamint újakat is felszerelnek, ennek eredményeképpen a sötétebb utcaszakaszok száma is mérséklődik.

A kivitelezést a Mezei-Vill International Kft. végzi. A fejlesztés által nem csak világosabb lesz Csanádpalota az esti és az éjjeli órákban, hanem 25-30% energiát is spórolnak.

(Fotó: Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink