7606 órát és 634 egyéni szolgálatot láttak el a makói polgárőrök

Éves közgyűlését tartotta a Marosmenti Polgárőr Egyesület a hétvégén. Az egyesület létszáma jelenleg 39 fő, ebből 8 fő ifjú polgárőr.

Az év elejétől, 5 hónapig összesen 3.988 órát teljesítettünk. Tavaly szeptember, október és november hónapokban 3.618 órát dolgoztunk. Ez összesen 7606 óra, elosztva 634 egyéni szolgálat. Egy-egy alkalom 2-3 főből állt, így 210-220 szolgálatot adtunk. Ez azt jelenti, hogy közel minden nap dolgozott egyesületünk az adott időszakban. A szolgálat számai alapján, átlagosan 150 kilométerrel számolva, a két autónkra 33 ezer km futásteljesítmény jutott – ismertette Óvári Árpád elnök.

A határrendészeti feladatok megerősítésében a csempészek akadályozása, észlelése is a feladatuk része volt. Valamint önállóan és a rendőrséggel együttműködve buszpályaudvaron, a városban és a város környékén is tartóztattak fel migránsokat

A közeljövőben bűnmegelőzési célból több figyelmet kívánnak szentelni az időseknek és folytatni kívánják a térségben megkezdett oktatási alkalmak szervezését.

(Fotó: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap képe

Így szeretne Makó fürdőváros lenni: derékig érő gazzal találkozhatnak a turisták (és a helyiek) a Hagymatikum mögött.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap képe

Így szeretne Makó fürdőváros lenni: derékig érő gazzal találkozhatnak a turisták (és a helyiek) a Hagymatikum mögött.

Tovább olvasom »