85 képviselőjelölttel indul a Kutyapárt jövőre

Az ellenzéki összefogástól külön listán indul el a Kétfarkú Kutya Párt. Kovács Gergely, a párt elnöke az ATV-nek kijelentette, hogy vannak szavazóik, akik rájuk és ebben a formában szeretnének szavazni.

Az ATV arról ír, a jelöltállítás kapcsán a párt elnöke elmondta, hogy 85 helyen van jelöltjük. Kovács szerint nem a jelölt találás volt a legnehezebb, hanem az, hogy csapatot kell építeni melléjük.

Hozzátette, hogyha bejutnak a parlamentbe, akkor szövetséget nem akarnak kötni senkivel, ahhoz hasonlóan akarnak működni, mint ahogy jelenleg az önkormányzatokban teszik.

„Ha mindenki, aki minket szeret, ránk szavaz, lesz 5-6 képviselő a parlamentben, aki nem a Fidesz”

– mondta Kovács Gergely.

(Fotó: MKKP Miskolc/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink