85 képviselőjelölttel indul a Kutyapárt jövőre

Az ellenzéki összefogástól külön listán indul el a Kétfarkú Kutya Párt. Kovács Gergely, a párt elnöke az ATV-nek kijelentette, hogy vannak szavazóik, akik rájuk és ebben a formában szeretnének szavazni.

Az ATV arról ír, a jelöltállítás kapcsán a párt elnöke elmondta, hogy 85 helyen van jelöltjük. Kovács szerint nem a jelölt találás volt a legnehezebb, hanem az, hogy csapatot kell építeni melléjük.

Hozzátette, hogyha bejutnak a parlamentbe, akkor szövetséget nem akarnak kötni senkivel, ahhoz hasonlóan akarnak működni, mint ahogy jelenleg az önkormányzatokban teszik.

„Ha mindenki, aki minket szeret, ránk szavaz, lesz 5-6 képviselő a parlamentben, aki nem a Fidesz”

– mondta Kovács Gergely.

(Fotó: MKKP Miskolc/Facebook)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább olvasom »