85 képviselőjelölttel indul a Kutyapárt jövőre

Az ellenzéki összefogástól külön listán indul el a Kétfarkú Kutya Párt. Kovács Gergely, a párt elnöke az ATV-nek kijelentette, hogy vannak szavazóik, akik rájuk és ebben a formában szeretnének szavazni.

Az ATV arról ír, a jelöltállítás kapcsán a párt elnöke elmondta, hogy 85 helyen van jelöltjük. Kovács szerint nem a jelölt találás volt a legnehezebb, hanem az, hogy csapatot kell építeni melléjük.

Hozzátette, hogyha bejutnak a parlamentbe, akkor szövetséget nem akarnak kötni senkivel, ahhoz hasonlóan akarnak működni, mint ahogy jelenleg az önkormányzatokban teszik.

„Ha mindenki, aki minket szeret, ránk szavaz, lesz 5-6 képviselő a parlamentben, aki nem a Fidesz”

– mondta Kovács Gergely.

(Fotó: MKKP Miskolc/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”- írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Tovább olvasom »