Az újszegedi gyermekkórház fertőző osztályát támogatták a családi nap résztvevői

Első alkalommal rendezték meg a Karitáció Családi Sportnapot a Szegedi Repülőtéren, amelynek célja az volt, hogy  a családok minőségi időt tudjanak együtt tölteni. A sportolás mellett kikapcsolódhattak és jótékonykodhattak is a résztvevők.

A belépőjegyek árából az újszegedi gyermekkórház fertőző osztálya kap fertőtlenítő szereket. A lovas, a kutyás és a taekwondo bemutatókat együtt nézhették a családok, majd az átmozgató edzéseken bohócdoktorainkkal együtt tornáztak a sportolni vágyók.

Aki az Aréna akadálypályát teljesítette, kipróbálhatta az elektromos autót is, ami nagy kedvence volt a gyerekeknek. A Bohócdoktorok játszóházában készültek a csillámtetkók és a lurkók sorra bontogatták a zsákbamacskákat, majd a szabadban kergették a buborékfújó buborékait. Hosszú sorok álltak a csontrakó sátránál, aki nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is nagy népszerűségnek örvendett.A nap végén az alapítvány egy kétszer három fős sétarepülést sorsolt ki azok között, akik valamilyen sporteszközzel érkeztek a rendezvényre.

A minőségi sportprogramok hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok boldogan és felhőtlenül éljék egészséges mindennapjaikat!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink