Bejelentette indulását, a Fidesz-sajtó naponta támadja

Dr. Ember Alex múlt hét szerdán erősítette meg oldalunknak, hogy az októberi választáson függetlenként elindul polgármesterjelöltként Makón. Csütörtök óta szinte minden napra jut egy támadó, lejáratónak szánt hír nem csak a Fidesz-közeli oldalakon.

,,Szegedről osztja az észt a „független” jelölt” ,,Hiába állította a Makói Csípős, nem Makón él a polgármesterségre bejelentkező Ember Alex” ,,A Demokratikus Koalíció alkalmatlan jelöltnek tartja Ember Alexet” ,,Jobbról elrajtolt Ember Alex, balról előz Mucsi Tamás” – néhány cím a makói adófizetők pénzéből fentartott propagandaoldalokról, melyek a jelölthöz kapcsolhatóak.

Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy azért támadják, mert tartanak tőle. Másrészt, ha marad a jelenleg ismert felállás és három polgármesterjelölt lesz (Farkas Éva, Ember Alex, Mucsi Tamás), akkor ugyanazt teszi majd Mucsi Tamással a fideszes média, mint az időközi hódmezővásárhelyi választáson Dr. Hernádi Gyulával és a tavaly tavaszi választáson Rója Istvánnal – szerepeltetik minél gyakrabban, pozitív színben feltüntetve írnak róla.

Kérdés, ez mennyire lesz eredményes a Fidesz számára. Hernádi (0,88%) és Rója (7,42%) esetében nem sok plusz szavazatot jelentett az ő szerepeltetésük.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink