Orbánnal és Kubatovval egyeztetett indulása előtt Szeged „független polgármesterjelöltje”

A városban nyílt titok, hogy Nemesi Pál a Fidesz új fegyvere Botka László ellen, aki múlt héten jelentette be indulását.

Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ígéretek garmada hangzott el: szeretné megoldani, hogy ne legyenek dugók a városban, parkolóházat építtetne, nagy ipari cégeket csábítana Szegedre, és megépíttetné a város harmadik hídját is a Tisza felett.

A jelöltet megkérdezte a helyszínen a szeged.hu terveiről, és felkészüléséről. Nemesi kérdésre válaszolva elmondta, hogy Orbán Viktorral utoljára februárban, Kubatov Gáborral március végén illetve április elején, Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével meg épp tegnap egyeztetett utoljára. Az üzleti életben szerzett etikára hivatkozva a találkozókon elhangzottaktról már nem akart részleteket elárulni.

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. Cége a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. Függetlenként indul papíron, de a városban nyílt titok, hogy őt találta ki a Fidesz Botka hatalmának megtörésére, és azért indul inkább függetlenként, mert a kormánypárt a városban már túl sokszor megégette magát.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink