Orbánnal és Kubatovval egyeztetett indulása előtt Szeged „független polgármesterjelöltje”

A városban nyílt titok, hogy Nemesi Pál a Fidesz új fegyvere Botka László ellen, aki múlt héten jelentette be indulását.

Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ígéretek garmada hangzott el: szeretné megoldani, hogy ne legyenek dugók a városban, parkolóházat építtetne, nagy ipari cégeket csábítana Szegedre, és megépíttetné a város harmadik hídját is a Tisza felett.

A jelöltet megkérdezte a helyszínen a szeged.hu terveiről, és felkészüléséről. Nemesi kérdésre válaszolva elmondta, hogy Orbán Viktorral utoljára februárban, Kubatov Gáborral március végén illetve április elején, Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével meg épp tegnap egyeztetett utoljára. Az üzleti életben szerzett etikára hivatkozva a találkozókon elhangzottaktról már nem akart részleteket elárulni.

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. Cége a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. Függetlenként indul papíron, de a városban nyílt titok, hogy őt találta ki a Fidesz Botka hatalmának megtörésére, és azért indul inkább függetlenként, mert a kormánypárt a városban már túl sokszor megégette magát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »