Kizártak két helyi tagot a szentesi Fideszből, akik kiakadtak az importjelölteken

Egyre több helyen repedezik a Fidesz, most épp Szentesen próbálja a központ a helyi párttagokra ráerőltetni a szomszédos településről hozott jelölteket, írja a 444. A várost 1994 óta irányító szocialista Szirbik Imre nem indul újra ősszel, így a kormánypárt mindent megtesz, hogy rátegye a kezét a településre, még a kormánymédiában gyakran futtatott Georg Spöttle összeesküvéselmélet-hívőt is bedobták képviselőjelöltnek. 

Polgármesterjelöltet állítólag nem találtak a 28 ezres városban, ezért a szomszédos Szegvárt vezető Gémesi Lászlót indítanák településvezetőnek. Ez nem tetszett a helyi szervezet tagjainak, akik saját jelöltet és képviselői listát állítottak. Ezután viszont azzal szembesültek, hogy Kubatov Gábor pártigazgató kizárta két társukat, Antal Balázs Tibort és Chomiak Waldemart a Fideszből. Az indoklás szerint azért, mert szembementek a helyi Fidesz-tagság döntésével és az ellenzéki összefogást segítenék valójában.

(fotó: Facebook/Fidesz Szentes)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »