A makói adófizetők pénzén kampányol Farkas Éva

A város vezetése helyett továbbra is „celebkedéssel” tölti idejét Farkas Éva. A gitározgatás és a „főzőműsor” után most Fidesz-közeli közéleti személyiségekkel tart traccspartikat a Koronában.

Az eseményt a makói adófizetők pénzéből fenntartott propagandaoldalon is reklámozzák, ahogy a város hirdetőtábláira is ki van plakátolva a „Polgármesteri est”. Kérdés, hogy hirdetések árát ki fizeti? A Fidesz, esetleg Farkas Éva? Vagy ezt is a makóiak állják, mint a propaganda televízióvá silányított városi tv évi több tízmilliós támogatását?

Hétfőn este egyébként Nógrádi György lesz a vendég, szóval aki vágyik egy kis rettegésre a migránsoktól, az mindenképp menjen el. Információink szerint vannak olyanok, akiknek nincs választási lehetősége: például néhány hivatali dolgozónak és az önkormányzati intézmények alkalmazottainak kötelező a jelenlét.

De Nógrádi Györgytől más témában is lehet majd kérdezni, szakértőnk ugyanis szinte mindenhez ért. 2017 óta vezető egy űrhajójavítással foglalkozó cégben, de belefért a profilba a konferenciaszervezés és a tanácsadás is. Erről itt írt bővebben a 444.hu.

A kedves hallgatók ne keressenek túl sok összefüggést a hétfői gondolatok között, ugyanis

„Nógrádi legendás előadói technikájának része, hogy gyorsan hadarva összefüggéstelenül beszél, ami a felszínes szemlélőben a hozzáértés látszatát kelti.”

Felkészülésként olvassanak el egy cikket az évtized elejéről, ahol bővebb információkat is megtudhatnak egy olyan titkos amerikai fegyverről, amely képes cunamit okozni:

https://444.hu/2015/10/19/a-gyikemberek-nem-pihennek-amikor-nogradi-az-agyhullamfegyverrol-szakert

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink