? Akik hátráltatták a fürdőépítést, most azok dicsérik

Molnár László, a lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje legújabb videójában arra hívja fel a figyelmet, hogy annak idején a makói Fidesz még akadályozta a Hagymatikum megépítését, most viszont dicsérik, a fürdő pedig több elismerést is átvehetett.

Azonnal hatállyal kezdeményezem a Magyar Kormánynál, hogy a makói fürdő veszteségét 10 évre vállalja át a várostól. Ezzel is levegővételhez juttatjuk a városi költségvetést – írta 2014-es választási programjában Farkas Éva. Molnár László elmondta: azóta eltelt 5 év és a makói fürdőbe nem kellett állami támogatás és már a jubileumi ünnepség is megtörtént.

,,Amire a régi képviselő testület tagjait, a volt polgármestert nem hívták meg, üdvözlőkártyát sem kaptak”

– tette hozzá.


A cikkünkben olvasható részről 7:10-től beszél Molnár László

A lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje emlékeztetett: akik annak idején ,,beakasztottak” ennek a fürdőnek, annak az egyikük felesége képviselő most, a másik képviselőnek indul Kiss Imrénével szemben. Molnár László ismertette: azt találták ki, hogy a fürdő munkálatai szabálytalanul vannak finanszírozva. Másfél hónapig üresen tátongott a Hagymatikum alapja, mint egy kráter, majd az Állami Számvevőszék végülis megállapította, hogy semmiféle szabálytalanság nem történt.

Most ezek az emberek nagy ünnepségeken dicsérik a fürdőt, ami az ország egyik legkiválóbbja lett. Nemrég a vendégek Az Év Regionális Fürdőjévé választották.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink