Forgalommal szemben, jogosítvány nélkül közlekedett az M43-ason

Megfordult, majd a forgalommal szemben haladt egy csongrádi férfi az M43-as autópályán Szeged közelében. Az ellenőrzése során további szabálytalanságokat is megállapítottak az intézkedő rendőrök.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenörző Alosztályának munkatársai 2020. április 17-én 11 óra 30 perckor az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 3-as kilométerszelvény közelében állították meg a forgalommal szemben közlekedő gépkocsit. A személyautóban egy férfi és egy nő ült.

A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsit vezető férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, az autót már kivonták a forgalomból és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sincs. A sofőr elmondta, hogy a kocsit korábban utastársa vezette, akiről kiderült, szintén nincs jogosítványa.

Az egyenruhások mindkettőjükkel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »