A makói sakkozók bejutottak a megyék közötti online verseny döntőjébe

A megyék közötti online sakk bajnokság kelet-magyarországi selejtezőjében az első helyen végeztünk. A döntőben a legjobb tíz megye között pedig a negyedik helyet szereztük meg – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE ügyvezető elnöke.

A kelet-magyarországi selejtező 2020. július 3-án volt, 5-5 perc időbeosztással, plusz bónusz 2-2 másodperccel. Csongrád-Csanád megye a 2 órás online küzdelem során 495 ponttal megszerezte az 1. helyet. A szegedi és hódmezővásárhelyi játékosokkal együtt több makói játékosu is szerepelt: Csonka Balázs, Mihók Olivér, Szalai Kornél, Udvardi Zalán, Restás Péter, Martonosi Ádám, Balássy Gábor, Králik Attila és Horváth Zsolt.

Július 11-én, múlt hét szombaton rendezték a gyorsított időbeosztású megyék közötti online döntőt. Az előző heti selejtező után a döntőbe a legjobb tíz megyei csapat kerülhetett be. Csongrád-Csanád megyét a szegedi és vásárhelyi játékosok mellett 12️ makói játékos alkotta. Az összesen 2 óra hosszás izgalmas küzdelemben majdnem sikerült elérnünk a harmadik helyet, minimális pont különbséggel maradtunk le a dobogó harmadik fokáról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink