Számítógép adomány érkezett a szegedi mentőkhöz

A KAM Home Goes 2 Bamako és a Mátrix Közhasznú Alapítvány közösen ajándékozott a szegedi mentőállomásnak számítógépeket ezzel is segítve az állomás munkáját – tájékoztatta oldalunkat a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Az alapítványtól a bohócdoktorok, a ralli csapat részéről pedig a mentőállomáson is önkénteskedő Muráti Kamilló adta át a számítógépeket. A folyamatos COVID szűrést, és a lakosságot segítő munkát támogatja a számítógép adomány, melyet jelképesen a piros orrosok adták át.

Az alapítvány a hétszázadik kiosztott számítógéphez közelít, melyet a felzárkózást segítő céllal tehetséges kisgyermekek, családok, közösségek, intézmények kaphatnak a szervezettől. A www.bohocdoktor.com oldalon elérhető a jelentkezés módja, ha valaki részesülni szeretne a támogatói programból, vagy segíteni tudja a jótetteket.

Rácz Anett, az alapítvány elnöke elmondta, hogy az ,,apró segítségnyújtások által tehetünk jobbá fontos ügyeket, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak. Együtt csodákra vagyunk képesek”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink