Számítógép adomány érkezett a szegedi mentőkhöz

A KAM Home Goes 2 Bamako és a Mátrix Közhasznú Alapítvány közösen ajándékozott a szegedi mentőállomásnak számítógépeket ezzel is segítve az állomás munkáját – tájékoztatta oldalunkat a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Az alapítványtól a bohócdoktorok, a ralli csapat részéről pedig a mentőállomáson is önkénteskedő Muráti Kamilló adta át a számítógépeket. A folyamatos COVID szűrést, és a lakosságot segítő munkát támogatja a számítógép adomány, melyet jelképesen a piros orrosok adták át.

Az alapítvány a hétszázadik kiosztott számítógéphez közelít, melyet a felzárkózást segítő céllal tehetséges kisgyermekek, családok, közösségek, intézmények kaphatnak a szervezettől. A www.bohocdoktor.com oldalon elérhető a jelentkezés módja, ha valaki részesülni szeretne a támogatói programból, vagy segíteni tudja a jótetteket.

Rácz Anett, az alapítvány elnöke elmondta, hogy az ,,apró segítségnyújtások által tehetünk jobbá fontos ügyeket, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak. Együtt csodákra vagyunk képesek”.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nincs szülészet Makón

Hogy szünetel a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón, az a nyilvánosság számára a 2020. március 25-i testületi ülésen derült ki. Mindezt a veszélyhelyzetre való tekinttel Dr. Kallai Árpád főigazgató rendelte el. Ez az állapot azóta sem változott.

Tovább olvasom »