Nehéz lesz felülmúlni Mágori András frakcióvezetői tevékenységét

A makói fideszes politikus az elmúlt másfél évben sivalkodó kórházi hozzátartozókról beszélt; a Contitech makói gyára előtt kijelentette, a helyi Fideszt nem zsarolhatják multicégek és a baráti sajtóban többszintes házzal és vadászattal üzent egyik képviselőtársának, de utána törölte a bejegyzést.

A makói Fideszt nem zsarolhatják multicégek – ez volt a címe annak a cikknek, ami napra pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg Mágori András sajtótájékoztatója után. A cikket estére letörölték, de a  Délmagyarország nyomtatott számában megjelent:

Forrás: Délmagyarország 2020.02.14-i száma

Tavasszal, amikor kórházi ágyakat kellett kiüríteni, – felkészülve a tömeges megbetegedések időszakára, – Mágori egyetértett az intézkedéssel. Szerinte ,,nagyon sokan a kórházban parkoltatják idős hozzátartozójukat” és ,,azok sivalkodnak most a legjobban, hogy pár hétig, hónapig gondoskodni kell róluk”.

Augusztusban a makohirado.hu arra volt kíváncsi, a makói önkormányzati képviselők hol töltötték ezen a nyáron a pihenést. A képviselők közül, akiket elértek, senki nem talált kivetnivalót abban, hogy megossza a nyaralásának részleteit, kivéve Mágori Andrást. Szerinte ez magánügy, ami nem tartozik csak a közvetlen környezetére. Később ezzal a kiegészítéssel osztotta meg a cikket:

,,Esetleg ha van olyan képviselőtársam, aki az elmúlt 4-5 évben jutott hozzá 3 szintes házhoz, hétvégénként 3-500 ezer forintos trófeájú őzikéket fog puskavégre, annak nem az idén egyébként kifejezetten jutányosan megkapható egyénileg szervezett utak vannak az élete homlokterében.”

Ezt a bejegyzést később törölte és nem derült ki, hogy kire gondolhatott. Mucsi Tamás ellenzéki önkormányzati képviselő képernyőképet készített a posztról:

Mágori András a héten jelentette be, hogy lemondott a makói Fidesz-frakció vezetéséről. Tevékenységét látva megállapíthatjuk, hogy utódjának nehéz dolga lesz, ha felül akarja múlni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink