Nagyon be akart szólni Jakab Péternek, de inkább törölte kommentjét a fideszes Rákay Philip

Hosszú posztot szentelt Jakab Péter támadására a fideszes propagandistaként ismert Rákay Philip, azonban a Jobbik elnökének Facebook-oldalán lévő egyik poszthoz írt kommentjét később kitörölte.

A csütörtök délután megjelent írásban Rákay lényegében arról panaszkodott, hogy Jakab szerinte bunkón viselkedik Orbán Viktorral, de a szövegben szépen visszaköszöntek a szokásos fideszes panelmondatok is.

Jakab Péter Facebook-oldalának több mint 300 ezer követője van, így várható módon az egykori közmédiás felügyelő, valamint Fidesz-tanácsadó rengeteg választ kapott a szimpatizánsoktól. Annyira sokat, hogy

a posztja elérhetetlenné vált, ugyanis inkább kitörölte.

A provokatív kommenttel kapcsolatban az Alfahírnek a Jobbik illetékese megerősítette: nem ők törölték ki Rákay írását, tehát nem cenzúráztak, hanem ő maga törölte ki véleményét.

Rákay Philip, eredeti nevén Rákay Kálmán egyébként rendszeresen szerepel az állami pénzekkel közvetetten finanszírozott Megafon Központ videóiban is. Ez a szervezet gyakorlatilag a Fidesz kommunikációs háborúit vívja az online térben, milliós költségvetésű Facebook-reklámokban terjesztve a kormánypártok üzeneteit.

Az, hogy a tízezres követőtáborral bíró Rákay a saját véleményét egyenesen Jakab Péter egyik posztja alá is bemásolta, szintén előre megtervezett stratégiára utal, hiszen az ilyen kommentelések korábban nem voltak jellemzők. Bár úgy tűnik, ez a stratégia még szerintük is elbukott.

Ismerve a NER működését talán nem lesz meglepő, de az egykori műsorvezető az üzleti életben sem áll rosszul: cége néhány év alatt odáig jutott, hogy már százmilliós osztalékot tud fizetni.

(alfahir.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »