📺 Szeged: hibázott a rendőr, a motoros rádudált

Véletlenül bekapcsolva felejtették a rendőrök a villogót, amit nem hagyott szó nélkül a mögötte haladó robogós és rádudált a sofőrre.

A videót már több mint 1,2 millióan látták a Youtube-on:

 A KRESZ 30 szerint tilos lakott területen dudálni, kivéve ha az baleset megelőzését szolgálja. Jelen esetben a robogós teljesen szabályosan járt el, a rendőrök megköszönték. Ennek egyébként minden esetben így kellene történnie. Szerencsére ezt a pillanatot a robogóra szerelt kamerának köszönhetően mi is láthattuk.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink