Lezárták a nyomozást az apátfalvi késelés ügyében

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.

A rendőrségre 2021. január 20-án késő este érkezett bejelentés, hogy a 35 éves gyanúsított Apátfalván bemászott egy lakóházház udvarába, ahol egy késsel rátámadt az ott lakó családra. Az elkövető korábbi sérelmeit akarta megtorolni a családfőn, ezért többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet – aki életveszélyes sérüléseket szenvedett -, valamint a mellette fekvő gyermekét is megpróbálta megsebesíteni. Az ingatlan másik szobájában tartózkodott a sértett sógora, aki az áldozat segítségére sietett, mire a támadó elmenekült.  Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrök rövid időn belül, 2021. január 21-én este elfogták a rejtőzködő késelőt egy magyarcsanádi lakatlan ingatlanban.

Az elkövetőt előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra ahol több ember sérelmére elkövetett, tizennegyedik életévet be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének, illetve magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »