Lezárták a nyomozást az apátfalvi késelés ügyében

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.

A rendőrségre 2021. január 20-án késő este érkezett bejelentés, hogy a 35 éves gyanúsított Apátfalván bemászott egy lakóházház udvarába, ahol egy késsel rátámadt az ott lakó családra. Az elkövető korábbi sérelmeit akarta megtorolni a családfőn, ezért többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet – aki életveszélyes sérüléseket szenvedett -, valamint a mellette fekvő gyermekét is megpróbálta megsebesíteni. Az ingatlan másik szobájában tartózkodott a sértett sógora, aki az áldozat segítségére sietett, mire a támadó elmenekült.  Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrök rövid időn belül, 2021. január 21-én este elfogták a rejtőzködő késelőt egy magyarcsanádi lakatlan ingatlanban.

Az elkövetőt előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra ahol több ember sérelmére elkövetett, tizennegyedik életévet be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének, illetve magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink