Előléptették a makói tűzoltót

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az ’56-os forradalom és szabadságharc előtt tisztelgő megemlékezést tartott Budapesten. A Szent Flórián teremben elismerték azok munkáját is, akik az utóbbi időben önmaguk határait is meghaladva, példamutatóan szolgáltak, teljesítettek, mély elköteleződéssel végezték hivatásukat.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc előtt tisztelegve tartott megemlékezést a katasztrófavédelem vezetői állománya és az elismerésben részesült legkiválóbb kollégák.

Csongrád-Csanád megye állományából két munkatárs is elismerést vehetett át. 

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként soron kívül előléptette Sipos Sándor tűzoltó hadnagyot, a Makói Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnokát tűzoltó főhadnaggyá. 

Beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató dicséretben és jutalomban részesítette Lajos Mátét, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakügyintézőjét. 

(Fotó: BM OKF/Szőke Péter)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink